ako ste ga vidjeli, javite policiji

Marokanac koji je ubio Jasmina Berovića krije se na Ilidži ili u Novom Gradu, ima i pomagače

Hronika19.11.20, 09:00h

Marokanac koji je ubio Jasmina Berovića krije se na Ilidži ili u Novom Gradu, ima i pomagače
Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jučer je objavilo identitet osumnjičenog, kao i njegovu fotografiju. Utvrđeno je da je Marokanac navodno sklon upotrebi narkotika

 

Sve raspoložive snage sarajevske policijse i dalje intenzivno tragaju za 34-godišinjim A. H. iz Maroka, koji se sumnjiči da je preksinoć u Otesu u Sarajevu ubio Jasmina Berovića (36). 

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jučer je objavilo identitet osumnjičenog, kao i njegovu fotografiju. Utvrđeno je da je Marokanac navodno sklon upotrebi narkotika.

 

Istražitelji pokušavaju utvrditi njegovu lokacija, a vjeruje se da se krije negdje na području Ilidže ili Novog Grada te da ima i pomagače.


Iz MUP-a KS ranije su uputili apel građanima da eventualna saznanja o osumnjičenom, odnosno njegovom kretanju ili mjestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a KS putem telefona 122 ili 033 206 666, odnosno 033 207 777 ili najbližoj policijskoj stanici - saopćili su iz MUP-a KS.

 

Podsjećamo, Berović je ubijen, jer je branio brata i njegovu imovinu.

 

(DEPO PORTAL/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još