FOTO/ ISTRAŽIVANJE NAPRAVILO LUDILO

Seksali se u MR-u: I nakon 20 godina, svi žele videjti tu fotografiju... Penis u vagini ne izgleda onako kako se mislilo!

DEPO PLUS15.11.20, 12:57h

Seksali se u MR-u: I nakon 20 godina, svi žele videjti tu fotografiju... Penis u vagini ne izgleda onako kako se mislilo!
Nitko u BMJ-u nije smatrao da je istraživanje kliniški ili znanstveno korisno, ali nakon objavljivanja, to je postao jedan od najčitanijih BMJ-ovih članaka svih vremena, a čak je citiran u 130 drugih istraživanja i radova

 

 

 

Britanski časopis British Medical Journal, to jest BMJ, objavio je prve MRI fotografije ljudi koji se seksaju, a i kažu kako su te fotografije popularne i 20 godina nakon objavljivanja, piše Večernji list.


Fotografije su bile dio istraživanja, koje je promatralo parove kako se seksaju u raznim pozama, koje je objavljeno 1999. godine. Glavno otkriće tog istraživanja je da penis poprima oblik bumeranga kada je u vagini, a do tada se mislilo da je ravan ili u obliku slova S. 


Također je pokazalo kako se maternica ne povećava tijekom seksa, što se protivilo tadašnjem mišljenju.  

 

seks-u-mr-u


No, nitko u BMJ-u nije smatrao da je istraživanje kliniški ili znanstveno korisno, ali nakon objavljivanja, to je postao jedan od najčitanijih BMJ-ovih članaka svih vremena, a čak je citiran u 130 drugih istraživanja i radova.  


Samo u listopadu ove godine je downloadan 50 puta, čak 20 godina nakon objavljivanja. Autori istraživanja vjeruju da je downloadano toliko puta samo radi prikaza seksa, i to besplatnog, čak iako su fotografije crno-bijele. 


No, istraživanje živi dalje, a fotografije se prenose s generacije na generaciju. 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!