VIDEO/ SARAJEVO LIVE STREAM SESSIONS

Koncert najvećeg reperskog dvojca do kasno u noć: JALA BRAT & BUBA CORELLI uz podršku INAS-a i gostiju

Showbizz12.11.20, 20:54h

Koncert najvećeg reperskog dvojca do kasno u noć: JALA BRAT & BUBA CORELLI uz podršku INAS-a i gostiju
Cijena pristupa emitovanja ovog ekskluzivnog programa je svedena na minimum, tako da bude dostupna apsolutno svima

 

 

Dvadesetosmi novembar je rezervisan za prvi „Sarajevo live stream session“, što je ujedno i najava za kompletan serijal koncerata koji će se realizovati UŽIVO. Prvi je koncert daleko najjačeg reperskog dvojca, JALA BRAT I BUBA CORELLI, uz podršku rastuće zvijezde INAS-a, kao i velikog broja dodatnih gostiju. Koncert je planiran sa početkom u 22 sata i trajat će do kasno u noć.


- Želimo Vas informirati da je, usljed privremenih mjera koje su nastupile pojavom COVID-19 virusa, KupiKartu.ba tim uspostavio platformu za održavanje i uživo emitovanje koncerata i ostalih muzičkih i kulturnih dešavanja.
Sa svim problemima sa kojim se kao društvo trenutno susrećemo i velikim ograničenim mogućnostima prouzrokovanim mjerama zaštite i zabranom javnih okupljanja, a zbog sve većeg nedostatka vrhunske zabave i društvenog pada morala i socijalizacije, na žalost, primorani smo da na ovakav način ponudimo mogućnost „online“ vrste okupljanja - poručuju iz KupiKartu.ba.


Upravo radi velikog broja upita i ogromne potražnje za dobrim dešavanjima, za prvo emitovanje odabrali su NAJBOLJE!!
JALA BRAT & BUBA CORELLI :: INAS + gosti


Cijena pristupa emitovanja ovog ekskluzivnog programa je svedena na minimum, tako da bude dostupna apsolutno svima. Gledanje koncerta UŽIVO po cijeni od samo 4,00 KM za teritorij Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, kao i 4,00 EUR (8,00 KM) za ostatak svijeta je nešto što želimo pružiti svim svojim fanovima i vjernim pratiocima - kaže ovaj najpopularniji dvojac... 


„Svi naši vjerni pratioci će, skupa sa nama uživati u našim starim ali i novim hitovima“.


Ponosni partner SARAJEVO LIVE STREAM SESSIONS je kompanija VISA, koja je osigurala da svi fanovi koji svoje ulaznice plaćaju VISA platnim karticama imaju osiguran dodatni popust od 15%. Kupce VISA kartica očekuje još mnogo dodatnih pogodnosti. O tome više uskoro...


U sljedećih pola godine, sve do početka maja 2021., planiramo realizovati najmanje po jedan koncert mjesečno. Takođe, veliki dio ovog projekta će biti doček nove godine, za koji ćemo obezbijediti emitovanje 24 sata pod nazivom :: 24 SATA SARAJEVA ::


Kupovinu stream ulaznica kao i ostale detalje za SLSS #1 potražite na KupiKartu.ba.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!