Završno okupljanje u Sarajevu

Stranke 'četvorke': Okupljaju nas sličnosti, razlike smo stavili u fioku

Front12.11.20, 14:06h

Stranke 'četvorke': Okupljaju nas sličnosti, razlike smo stavili u fioku
Srđan Mandić istaknuo je da su tokom predizborne kampanje obišli kompletnu općinu Centar, te odlučili slušati stanovništvo i da 'ono što oni žele bude naš plan i program djelovanja u naredne četiri godine'

 

Predstavnici  'Naše stranke', Nezavisne bosanskohercegovačke liste (NBL), Socijaldemokratske parije i Naroda i pravda podržali su i, na završnom okupljanju u Sarajevu, zaželjeli uspjeh Srđanu Mandiću, njihovom zajedničkom kandidatu za načelnika sarajevske Općine Centar na Lokalnim izborima koji će 15. novembra biti održani u Bosni i Hercegovini.

 

Srđan Mandić istaknuo je da su tokom predizborne kampanje obišli kompletnu općinu Centar, te odlučili slušati stanovništvo i da 'ono što oni žele bude naš plan i program djelovanja u naredne četiri godine'.

 

-Kao da su se dogovarali izborni štabovi naših stranaka kad su kreirali slogane. Mi smo rekli da krećemo u pospremanje, NiP da će to pospremanje ići iz temelja, SDP da ćemo to raditi dosljedno i s karakterom, NBL da će Centar biti u centru pažnje, a Damir Nikšić i ESPO da ćemo razvedriti Sarajevo. Tako će i biti - naglasio je Mandić.    

 

Na skupu ispred Vječne vatre u Sarajevu obratili su se danas i predsjednici 'Naše stranke' Predrag Kojović, Naroda i pravde Elmedin Konaković, NBL-a Ibrahim Hadžibajrić te Saša Magazinović iz SDP-a i Damir Nikšić predsjednik ESPo (Ekološki slobodarski pokret). Poručili su 'nas okupljaju sličnosti, razlike smo stavili su fioku' te pozvali stanovništvo da u nedjelju izađu na Lokalne izbore.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još