Video/ Nakon duže pauze

Hladno pivo novim singlom najavljuje album karijere: Poslušajte 'Kišnu nedjelju'

Zabava12.11.20, 11:54h

Hladno pivo novim singlom najavljuje album karijere: Poslušajte 'Kišnu nedjelju'
Činjenica je da najbolje pjesme nastaju iz svakodnevnih situacija, a to je bio slučaj i s novom pjesmom Hladnog piva koja je nastala iz jednog razgovara Mileta s prijateljicom

 

Nakon duže pauze prava radost za vjerne obožavaoce. Hrvatski pankeri Hladno pivo najavljuju novu stvar i to pod nazivom "Kišna nedjelja".

 

- Činjenica je da najbolje pjesme nastaju iz svakodnevnih situacija, a to je bio slučaj i s novom pjesmom Hladnog piva koja je nastala iz jednog razgovara Mileta s prijateljicom koja je po drugi put prekinula s istim dečkom. 'Koja sam ja glupača, nema šanse da ću mu dati treću šansu. Kakav kreten!'. 'Zrile'- rekoh joj pogledavši joj duboko u suzne oči:  'Reći ću ti samo jedno: Čuvaj se prve kišne nedjelje'!“. Oboje smo se dobro nasmijali kakav sam mudroser, ali mi rečenica više nije izlazila iz glave. Došao sam doma i u roku od par dana napisao pjesmu koja je čekala dugih deset godina da joj Šoki, Suba i Zoki nađu zvučnu pratnju“ -  opisao je Mile nastanak "Kišne nedjelje".


Spot će biti predstavljan uskoro, a do tada Kišnu nedjelju poslušajte u videu:

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!