Predizborna prepucavanja

SDA: Nakon dilera u Brčkom i pijanke u Hadžićima, NiP nam ne može držati lekcije!

Front08.11.20, 12:50h

SDA: Nakon dilera u Brčkom i pijanke u Hadžićima, NiP nam ne može držati lekcije!
Umjesto što pokušava po svaku cijenu baciti ljagu na sve druge, pozivamo NiP da se pogleda u ogledalo i da se suoči sa istinom o narko dilerima i drugim neadekvatnim kandidatima u svojim redovima

 

Kantonalni odbor Stranke demokratske akcije (SDA) Sarajevo poziva stranku NiP da se, prije nego što počne pričati protiv kandidata SDA, pogleda u ogledalo i fokusira na kandidate koje su sami ponudili, navodi se u saopštenju.


- Proteklih dana javnost je mogla vidjeti kako su kandidati Naroda i pravde u Hadžićima, u jeku pandemije korone, organizirali okupljanje uz ogromne količine alkohola, što je po svim parametrima izuzetno rizično ponašanje. Istovremeno, kandidat Naroda i pravde u Brčkom sam je priznao da je, prije političke karijere u NiP-u, bio uključen u nelegalne aktivnosti distribucije narkotika. 


Uzimajući sve navedeno u obzir, jasno je da stranka NiP, koja u svojim redovima ima kandidate koji su skloni brutalnom kršenju moralnih, zdravstvenih pa i zakonskih propisa, ne može nikome držati lekcije, a naročito ne Stranci demokratske akcije. Umjesto što pokušava po svaku cijenu baciti ljagu na sve druge, pozivamo NiP da se pogleda u ogledalo i da se suoči sa istinom o narko dilerima i drugim neadekvatnim kandidatima u svojim redovima, jer ako to ne učine, sve što budu govorili nema ni zrnce kredibiliteta - zaključuje se u saopštenju SDA.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još