Bivši o aktuelnom

Galijašević uz pomoć 'Istinomjera' razotkrio lažna obećanja gradonačelnika Fazlića

Front06.11.20, 15:13h

Galijašević uz pomoć 'Istinomjera' razotkrio lažna obećanja gradonačelnika Fazlića
Prethodnih dana sam pokušavao objasniti i ukazati na laži i klevete te lažno i fiktivno prikazivanje podataka kojima konstantno manipuliše POMAK, napisao je Galijašević

 

Bivši gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević podijelio je tekst Istinomjera na svom Facebooku i sve propratio komentarom koji prenosimo u cjelosti:

 

- Drage sugrađanke i sugrađani,

 

Prethodnih dana sam pokušavao objasniti i ukazati na laži i klevete te lažno i fiktivno prikazivanje podataka kojima konstantno manipuliše POMAK.

 

U članku ispod, možete vidjeti odgovor organizacije koja se profesionalno bavi i surađuje sa gradonačelnicima prilikom praćenja njihovih obećanja, te je tako surađivala i sa trenutnim gradonačelnikom Fazlićem (Šuhretom, op.prir.) kad su kreirali listu njegovih obećanja. Interesantno, Fazlić sada odbacuje analizu, nakon što je dokazan velik broj neispunjenih, nedosljednih i prekršenih obećanja!

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!