FOTO/ SEKSIPILNA PJEVAČICA IZAZIVA PAŽNU

Lidija Bačić na korak do potpunog skidanja: 'Moje tijelo je kao Porsche, glupo je da stoji samo u garaži...'

Showbizz31.10.20, 12:18h

Lidija Bačić na korak do potpunog skidanja: 'Moje tijelo je kao Porsche, glupo je da stoji samo u garaži...'
Kad se Halle Berry potpuno skine i ima hrpu eksplicitnih scena, za to dobije Oskara i to se zove umjetnost, a kad ja pored mora u ljetnoj pjesmi poziram u kupaćem kostimu, to je šokantno

 

 

Hrvatska pjevačica Lidija Bačić nosi epitet jedne od najseksepilnijih pjevačica na regionalnoj sceni, a voli i da izaziva pažnju svojim izgledom, očito svjesna da joj to polazi za rukom.


Stoga je, pored pjevačke karijere, svoja interesovanja usmjerila i ka glumi, te se okušala u nekoliko sporednih uloga. 


Na pitanje novinara da li bi se, ako uloga to od nje zahtijeva, skinule do kraja, Lidija tvrdi kako to od nje neće biti viđeno. No, sudeći po provokativnim fotografijama koje obilato objavljuje na svom Instagram profilu, moguće da se pjevačica i predomisli.


Za sada kaže: 


- Što se tiče skidanja do kraja, to nećete doživjeti čak ni u filmu. Moja pojavljivanja su i u muzici odmjerena i izazovna. Služe za promociju mene i moga glasa. Nikad nisam napravila ništa više ni manje od pokazivanja dobrog izgleda u dobroj mjeri. Ali pročitala sam nedavno jednu dobru konstataciju: moje tijelo je kao Porsche, glupo je da je samo u garaži. Znači, do kraja se ne bih skinula čak ni u filmu. Postoje granice i ja na njih pazim cijelu karijeru. Zanimljivo je to da kad se Halle Berry potpuno skine i ima hrpu eksplicitnih scena, za to dobije Oskara i to se zove umjetnost, a kad ja pored mora u ljetnoj pjesmi poziram u kupaćem kostimu, to je šokantno. Očito su glumice u boljem položaju od pjevačica - poručuje Lidija Bačić.

 

lidija-bacic-2

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još