Foto/ U okviru Bingo City Centra

Otvoreno CineStar kino u Sarajevu, programi za sve generacije

Biznis Klub30.10.20, 20:56h

Interijer sarajevskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga dizajneri koji su uređivali i druga CineStar kina

 

Multipleks posljednje generacije zvanično je večeras otvoren u Sarajevu u okviru tržnog centra Bingo City Center, a grupaciji CineStar Cinemas to je 25. kino u regiji, šesto u Bosni i Hercegovini i prvo u Sarajevu.

 

Radi se o deset moderno opremljenih kino dvorana, različitih modela sjedenja, sa 1.450 sjedišta. Usluge su širokog raspona, programi za sve generacije. CineStarCinemas u Sarajevu zapošljava 15 ljudi, a kino funkcionira uz poštivanja epidemioloških mjera i poštivanje distance.

 

Interijer sarajevskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga dizajneri koji su uređivali i druga CineStar kina.

 

CineStar Cinemas je najveći kino lanac u Bosni i Hercegovini i regiji sa 158 dvorana i više od 24.500 sjedala, a multipleks u Sarajevu je 25. po redu na teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

 

(FENA/dg)Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!