Stiglo dopunsko rješenje Ministarstva saobraćaja KS

Sanacija 368,88 metara tramvajske pruge u Sarajevu nije ni blizu gotova: Produžava se period izmjene saobraćaja do...

Hronika29.10.20, 15:34h

Sanacija 368,88 metara tramvajske pruge u Sarajevu nije ni blizu gotova: Produžava se period izmjene saobraćaja do...
Nastavlja se preusmjerenje tramvajskog saobraćaja na Željezničku stanicu i prevoz (umjesto tramvaja) autobusima na relaciji Muzeji – Baščaršija – Muzeji

 

Iz KJKP Gras obavještavaju korisnike da se u skladu sa dopunskim rješenjem Ministarstva saobraćaja KS produžava period izmjene režima saobraćaja, zbog izvođenja radova na sanaciji tramvajske pruge na dionici “S“ krivina - tramvajsko stajalište Marijin Dvor, na period od 01.11.2020. godine do 01.12.2020. godine.

 

Prema tome, nastavlja se preusmjerenje tramvajskog saobraćaja na Željezničku stanicu i prevoz (umjesto tramvaja) autobusima na relaciji Muzeji – Baščaršija – Muzeji, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću KJKP Gras.

 

Podsjećamo, rok za izvođenje radova bio je 40 dana. Radovi na sanaciji 368,88 metara tramvajske pruge u centru Sarajeva započeli su 2. oktobra.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: Arhiv/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!