brak i veze

Savjeti prevarene žene uzburkali internet: ‘I ja sam mislila da imam savršenu vezu. Ispast ću okrutna, ali ovako stoje stvari’

Lifestyle25.10.20, 15:54h

Savjeti prevarene žene uzburkali internet: ‘I ja sam mislila da imam savršenu vezu. Ispast ću okrutna, ali ovako stoje stvari’
Kada istina izađe na vidjelo, ako je stvarno “dvostruki igrač”, vrijeme je da prekinete

 

Sve svoje osjećaje prevarena je žena pretočila u pismo i obratila se izravno svima koji su u sličnoj situaciji.


Zamislite ovu situaciju: u vezi ste, sve je savršeno, glava vam je u oblacima jer ste sretniji nego ikad prije… Pomislite: ova osoba mogla bi biti ona prava, ona koju ste tražili cijeli život. Napokon ste i vi iskusili istinsku sreću… Iznenada, zazvoni vam telefon. S lepitirćima u trbuhu brzo posežete za njime vjerujući kako vas čeka slatka poruka od vaše ljubavi. Nažalost, varate se.

 

Gledate poruku i srce vam padne u želudac. Čitate poruku iznova i iznova. Oblak na kojem ste sjedili nestaje ispod vas. Ta veza, osoba o kojoj ste mislili, nije onakva kakvom se predstavljala. Poruka je stigla od imena koje ne znate, broja koji nikada niste vidjeli, ali riječi odjekuju u vašoj glavi. Tekst glasi: “On nije ono što misliš.”

 

Ovim je riječima započela svoju dramatičnu ispovijest Sarah Dowell, čiji se cijeli svijet preokrenuo u sekundi. Čovjek za kojega je mislila da je najsavršeniji na svijetu – ima drugu. Sve svoje osjećaje prevarena je žena pretočila u pismo za Your Tango, a prenosi Net.hr

 

Sjetite se vremena kada vam je tijekom vaše veze rekao da izlazi s prijateljima, zaglavio je na poslu, radio je nešto važno, ali poslao bi vam poruku ili vas nazvao kada bi se vratio kući. Što je bilo istina? Je li išta od toga bilo istina? Kako možeš znati? Još važnije, što sada učiniti?

 

Sučeljavanje nije lako, ali je neophodno za takvu vrstu situacije. On mora znati da ste primili ovu poruku. Ipak se pripremite. Imat će izgovor: “Ona je luda bivša, pokušava sabotirati sve moje veze.” Ili možda nešto jednostavno: “Zašto bi, umjesto meni, vjerovala nekomu koga ne poznaješ? Zar stvarno misliš da sam takav?”

 

Dat će sve od sebe da vas uvjeri kako ta žena laže. Međutim, odgovorite joj na poruku. Možda ima dokaz da vam nije vjeran. Provjerite s njom, ne bojte se odgovoriti toj ženi. Nemojte je kriviti; uopće nije ona kriva. Niste ni vi krivi. Njegova je krivica.


Možda se čini okrutno, ali…


Odgovorite joj, postavljajte pitanja. Pitajte je kada su bili zajedno, kada su se zabavljali i kada se nešto dogodilo između njih. Razgovarajte s tom ženom i sjetite se da bi u takvim situacijama žene trebale pomoći jedna drugoj.

 

Možda se čini okrutnim, ali najbolje što možete učiniti je suprotstaviti mu se kao tim. U svakom slučaju, teže će pronaći izgovor. Kako vas obje može pogledati u oči, tvrdeći da je druga jednostavno luda? Možda ćete se osjećati nervozno, ali istina će izaći na vidjelo.

 

Nastavite ga ispitivati ​​i pobrinite se da njegova priča ostane ista. Ako govori istinu, ne bi se trebao naknadno sjetiti ničega – neće razmišljati o svojim mislima. Pogledajte poklapa li se njegova priča. Nastavite razgovarati s njim, a neka i ona razgovara s njim.

 

Izbacite smeće i steknite prijatelja


Kada istina izađe na vidjelo, ako je stvarno “dvostruki igrač”, vrijeme je da prekinete. Ne preporučujem pružanje nove šanse. Povjerenje je teško obnoviti, ali lako ga je razbiti. Razbio je vaše povjerenje i slomio vam vjeru. Ako odlučite obnoviti svoj odnos s njime, možda neće nikada biti isto.

 

U najboljem slučaju možete iznijeti smeće i steći novoga prijatelja. Najbolji prijatelji mogu doći iz najgorih situacija. Ako se udružite s drugom ženom, ne dopustite mu da vas suprotstavi. Zauzmite se za drugu ženu i nadajte se da će se ona zauzeti za vas.

 

Zapamtite, ponavljam, ona nije kriva. On je taj koji je donio odluku da vas obje izda, ona je također oštećena. Nitko od vas ne zaslužuje ono što vam je učinio. Moj savjet – izbacite smeće i pritom steknite novoga prijatelja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!