FOTO/ U NEDOSTATKU JAVNIH SKUPOVA I DEBATA

Čega su se u SDA dosjetili: Inovativni pristup predizbornoj kampanji u vrijeme korone... I migranti dobili pos'o!

Front25.10.20, 12:07h

Čega su se u SDA dosjetili: Inovativni pristup predizbornoj kampanji u vrijeme korone... I migranti dobili pos'o!
I dok se pojedine stranke bjesomučno "lomataju" po društvenim mrežama i šalju (važne) poruke građanima, Stranka demokratske akcije odlučila se za inovativni pristup

 

 

Aktuelna predizborna kampanja u Bosni i Hercegovini pred novembarske Lokalne izbore po mnogo čemu je drugačija od svih prethodnih. Situacija uvjetovana epidemiološkim mjerama znatno je promijenila način uticanja na glasačko tijelo, a čini se uvela i određene inovacije.


I dok se pojedine stranke bjesomučno "lomataju" po društvenim mrežama i šalju (važne) poruke građanima, Stranka demokratske akcije odlučila se za novi pristup. Tako ovih dana vozači na bh. cestama imaju prilike da im migranti, uz papirne maramice, ponude i promotivni SDA materijal u prepoznatljivim zelenim kesicama. 

 

Kako se može vidjeti po fotografijama koje se dijele po društvenim mrežama, ovaj vid kampanje naročito je intenzivan u Kantonu Sarajevo, i to u Općini Hadžići. 

 

Svako se snalazi kako zna i umije...

 

migranti-sda-izbori

 

(DEPO PORTAL/ad)Komentari - Ukupno 119

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još