video/ advokat omar mehmedbašić gostovao u cd-u

Zašto je Batko u zatvoru? To bi bilo kao da vas pošalju jer niste platili struju! Moralno je uništen, ubila ga je prejaka riječ!

Hronika24.10.20, 08:58h

Zašto je Batko u zatvoru? To bi bilo kao da vas pošalju jer niste platili struju! Moralno je uništen, ubila ga je prejaka riječ!
Batko je star za zatvora, tamo su mladi momci vrele krvi i kratkog fitilja - kazao je Mehmedbašić

 

Omar Mehmedbašić, advokat Almira Čehajića Batka u CD-u kod Senada Hadžifejzovića i između ostalog, kazao da Batko ne bi ni trebao biti u zatvoru, jer ovdje nema krivičnog djela te se radi se o građansko-pravnom odnosu!


Batka nisam vidio, ali znam da me gleda, Batko dobro slušaj, poručio je: U ugovorima koje si potpisivao za transplantaciju nije preciziran rok operacije, ljudi su tražili novac, a para nema, nema tu zloupotrebe položaja!
 

Pita se također zbog čega je Batko u zatvoru? To bi bilo kao da vi ne platite struju, ne možete ići u zatvor zato što niste platili struju! Batko je moralno uništen, ubila ga prejaka riječ! Batko je star za zatvora, tamo su mladi momci vrele krvi i kratkog fitilja! Uložit ću žalbu na odluku o jednomjesečnom pritvoru, ali mislim da će Batko ostati u zatvoru mjesec dana, neće njemu ništa biti - kazao je Mehmedbašić.

 

Pogledajte cijeli videoprilog.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 72

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još