PAVLE PAVLOVIĆ/ FACEBOOK KOMENTAR

Kralj nije Pilav: Nije šefica Kriznog štaba KS isto što i Njegovo veličanstvo, pa da je brine nezadovoljstvo puka...


17.10.20, 13:55h

 

 

Holandski kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima naglo su danas prekinuli svoj odmor u Grčkoj kada su po socijalnim mrežama otkrili koliko su izazvali negativnih reakcija kod svojih podanika. Odlučili su se nakon dvadesetak sati uživanja na suncu juga hitno s porodicom vratiti u vjetrovitu i hladnu Nederland. 


Zvanična reakcija Njegovog veličanstva je bila da su kraljica i on duboko pogođeni nezadovoljstvom puka i političara.


Sjećam se ljetos koliko se prašine diglo zbog turitističkog odlaska dr. Aide Pilav, predsjednice Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo. 


Najvažnija osoba na čelu organa koji se treba boriti protiv COVID-a 19 lijepo je napustila bojno polje sa koronom i  bezbrižno uživala u nekom ljetovalištu Turske. Otišla je tako daleko, a mogla je u Neum gdje bi bila bliže svojim obavezama.  


Naravno, nije joj na pamet padalo da prekine odmor. I što je najgore, nekoliko puta se javljala medijima i poručivala da je sve pod kontrolom. 


Ovih dana vidimo koliko je sve pod kontrolom. Ili, ko je kriv holandskom kralju što nije Pilav.

 

 

(DEPO PORTAL/ag)Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još