video/ ovo niste imali prilike vidjeti

Interna predizborna poruka dr. Hasana Tanovića kandidatima: Došlo je 12 sati... Učinite sve da budemo ponosni na kraju ove priče

Front16.10.20, 18:46h

Interna predizborna poruka dr. Hasana Tanovića kandidatima: Došlo je 12 sati... Učinite sve da budemo ponosni na kraju ove priče
- Vrijeme je korone i stoga vas, prije svega molim, da pazite na vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih - poručio je Tanović


Interna komunikacija unutar stranaka uvijek više govori o njenim članovima i liderima, nego ono što se prezentuje javnosti.

 

Redacija PRESS-a došla je u posjed video poruke koju je sinoć, dr. Hasan Tanović poslao svojim kandidatima u kojoj je jasno stavio zdravlje građana ispred ličnog interesa.

 

Pogledajte poruku:

 

„Dragi kandidati i kandidatkinje, prošlo je 12 sati. 16. je oktobar 2020. godine. Danas zvanično počinje kampanja koja će trajati mjesec dana i u kojoj ćemo se svakodnevno viđati na terenu.

Vrijeme je korone i stoga vas, prije svega molim, da pazite na vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih. Budite dostupni stanovnicima općine i učinite sve da budemo ponosni na kraju ove priče.

Potrudite se da na siguran način prenesete vaše i naše poruke svim građanima i građankama opštine Novo Sarajevo. Svima nama u opštini Novo Sarajevo, prije svega želim zdravlja i da 15.novembra u što većem broju izađemo na izbore i odlučimo o tome ko će nas voditi u naredne 4 godine.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još