izbrisan iz evidencije

Ismet Dedeić istjeran iz SBB-a: 'Otvoreno djelovao radeći suprotno Statutu'

Front12.10.20, 13:59h

Ismet Dedeić istjeran iz SBB-a: 'Otvoreno djelovao radeći suprotno Statutu'
Ovim činom je jasno pokazano da se problem zapošljavanja mladih ogleda samo na riječima a ne u djelima što je u suprotnosti sa temeljnim principima Saveza za bolju budućnost


Odbor Organizacije SBB za Brčko distrikt BiH je na sjednici održanoj 09. oktobra 2020. godine donio Odluku o isključenju iz stranke gospodina Ismeta Dedeića i njegovom brisanju iz evidencije članstva zbog kršenja Statuta SBB-a.

 

Ovu odluku Odbor je donio sa 25 glasova ZA, tri SUZDRŽANA i  jednim glasom PROTIV.

 

Ismet Dedeić je u posljednjih šest mjeseci otvoreno djelovao radeći suprotno Statutu Saveza za bolju budućnost sa ciljem da nanese što veću štetu Savezu, umanji izborni rezultat a sve u korist drugih političkih partija i ostvarivanja podrške izbora na poziciju direktora Zavoda za planiranje, projektovanja i razvoj Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

 

Ovim činom je jasno pokazano da se problem zapošljavanja mladih ogleda samo na riječima a ne u djelima što je u suprotnosti sa temeljnim principima Saveza za bolju budućnost.

 

Napominjemo da Organizacija Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta BiH sa izborom gospodina Ismeta Dedeića na poziciju direktora Zavoda za planiranje, projektovanje i izgradnju nema nikakve veze i od toga se u cjelosti ograđujemo, stoji u saopštenju SBB-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još