GOLA PRIVLAČNOST - PLJUŠTE TUŽBE

Kontroverzni show podijelio javnost: Ako im smetaju spolovila i golotinja, neka prebace kanal! U čemu je problem?!

DEPO PLUS11.10.20, 19:31h

Kontroverzni show podijelio javnost: Ako im smetaju spolovila i golotinja, neka prebace kanal! U čemu je problem?!
Šest sezona ovog showa već je emitirano u Ujedinjenom Kraljevstvu, a odnedavno se show emitira i na (domaćem) kanalu RTL Living u ponoćnom terminu

 

 


Show koji je obilježio rekordan broj tužbi izazvao je posljednjih sezona lavinu reakcija. Dominantno negativnih, no izuzetno dobra gledanost otvorila mu je vrata


'Gola privlačnost' je naziv britanskog kontroverznog reality showa za upoznavanje, čiji je koncept da se kandidati prvo 'upoznaju' sa svojim najintimnijim dijelovima, a na temelju tog prizora odlučuju koga odabrati i izaći na regularan spoj, pristojno odjeveni. 

 

gola-privlacnost


Šest sezona ovog showa već je emitirano u Ujedinjenom Kraljevstvu, a odnedavno se show emitira i na (domaćem) kanalu RTL Living u ponoćnom terminu. 


Show koji je obilježio rekordan broj tužbi izazvao je lavinu reakcija, dominantno negativnih, no izuzetno dobra gledanost otvorila mu je vrata. Ideja tvoraca bila je istražiti znanost 'sirove primitivne privlačnosti' i vidjeti može li ona biti dobra osnova za potencijalnu ljubav.

 

gola-privlacnost-komentari

 


Očekivano, ispostavilo se da ljude puno više zanima golotinja nego li ishod započete romanse između kandidata, a iza showa je već šest sezona unatoč pritisku javnosti da se prestane emitirati. Ispostavilo se da u kasnom noćnom terminu nije bilo pravih prepreka da se 'Gola privlačnost' ne nastavi emitirati. 


Show je javnost podijelio i kod nas pa se tako jedni pitaju u čemu je problem s prikazivanjem ovakvog sadržaja u primjerenom terminu i podsjećaju da postoje i drugi kanali, dok je dio gledatelja ogorčen emitiranjem.

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!