VIDEO/ USIJANA POLEMIKA

Bursać: Šarlatan, bik u štali, prevarant! Osmanagić: Natprosječno inteligentan, zar će ostati u svijetu uličnog vokabulara?!

Hronika09.10.20, 11:48h

Bursać: Šarlatan, bik u štali, prevarant! Osmanagić: Natprosječno inteligentan, zar će ostati u svijetu uličnog vokabulara?!
Osmanagić svoj odgovor obrazlaže u kilometarski dugom video snimku, koji traje blizu dva sata...

 

 

Dobitnik nagrade za novinara godine Dragan Bursać iz Banje Luke više puta je komentarisao dr. Semira Osmanagića, njegove tvrdnje o postojanju piramda u Visokom i istraživanja koje radi, kao i gostovanje u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića, te ga, između ostalog, nazvao sljedećim riječima: ‘Šarlatan, bik u štali, prevarant...’.

 
Sumirajući brojne i različite komentare koje je Bursać javno iznosio, Osmanagić je tek sada na sve njih uputio iscrpan odgovor. Na samom početku postavlja pitanje "da li će gospodin Bursać poraditi na svom mentalnom i duševnom progresu i početi razmišljati o svijetu ideja kao ostali natprosječno inteligentni ljudi, ili će ostati u virtuelnom svijetu uličnog vokabulara?!"


Osmanagić svoj odgovor obrazlaže u kilometarski dugom video snimku, koji traje blizu dva sata... Ako imate vremena, video pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 106

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još