PAMTE GA I BH. GLEDAOCI

Sunovrat: Svjetsku slavu stekao kroz seriju 'Sulejman Veličanstveni', a sada mora u zatvor na 16 godina

Showbizz08.10.20, 20:18h

Sunovrat: Svjetsku slavu stekao kroz seriju 'Sulejman Veličanstveni', a sada mora u zatvor na 16 godina
U javnosti su nedavno isplivali detalji cijelog slučaja, a zasad je poznato kako je policija uhvatila braću Koc u jednom kafiću

 

 

Adnan Koç koji je popularnost stekao kroz ulogu Behram-paše u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, u februaru je osuđen na 16 godina i sedam mjeseci zatvora zbog konzumacije i prodaje droge. Njegov brat Ahmet provest će isto toliko u zatvoru, dok će drugi brat Mehmet iza rešetaka boraviti godinu dana duže.  


U javnosti su nedavno isplivali detalji cijelog slučaja, a zasad je poznato kako je policija uhvatila braću Koc u jednom kafiću.


– Cijela ta akcija izgledala je veoma mučno i naporno. Njih su se trojica opirala pa je policija imala pune ruke posla. Osim opiranja, bili su naoružani te su prijetili policijacima – rekao je izvor za turske medije.


Optuženi su  za konzumaciju te posjedovanje nelegalnih supstanci, a braći su na teret stavljena i kaznena djela ometanja policajaca te opiranje. Riječ je o prvostepenoj presudi te, prema riječima stranih medija, još uvijek nisu smješteni u zatvor, no to bi se trebalo dogoditi krajem ove ili početkom iduće godine, prenosi magazin Azra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adnan KOÇ (@adnankoc) on

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!