na površini od 200 metara kvadratnih

Konzum otvorio još jednu prodavnicu za Sarajlije: Svega u ponudi...

Biznis Klub08.10.20, 13:16h

Konzum otvorio još jednu prodavnicu za Sarajlije: Svega u ponudi...
Aktivnosti u povodu otvorenja trajat će nekoliko dana, a kupci će osim kupovine u ugodnom ambijentu nove prodavnice imati priliku kupovati uz posebnu akcijsku ponudu, osvojiti vrijedne poklone na kolu sreće, te uživati u drugim brojnim iznenađenja

 

Konzum je otvorio novu prodavnicu u Istočnom Sarajevu na adresi Sime Milutinovića  Sarajlije 8.  Prodavnica se nalazi u sklopu novoizgrađenog stambenog objekta i prostire se na površini 200 m² te nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda za prehranu, njegu, higijenu i kućanstvo. U novoj prodavnici zaposleno je 7 zaposlenika.

 

„Veliki broj prisutnih kupaca na otvorenju i zadovoljstvo koje su sa nama podijelili zbog otvaranja novog objekta u svom komšiluku, bogate ponude, pristupačnih cijena,  ali i posebnih aktivnosti koje smo za njih pripremili, za nas su potvrda da smo napravili dobar posao i zbog toga smo veoma sretni. Vjerujem da će naš novi objekat u Istočnom Sarajevu biti nezaobilazno mjesto obavljanja svakodnevnih kupovina za stanovnike ovog naselja, a mi ćemo se truditi da za njih osiguramo kvalitetne, svježe i povoljne proizvode svaki dan. Zadovoljstvo mi je jer sa otvorenjima novih objekata nastavljamo i dalje, te već u toku naredne sedmice otvaramo dva prodajna objekta u Zenici.“ - izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

 

konzum-istocno-sarajevo-2


Aktivnosti u povodu otvorenja trajat će nekoliko dana, a  kupci će osim kupovine u ugodnom ambijentu nove prodavnice imati priliku kupovati uz posebnu akcijsku ponudu, osvojiti vrijedne poklone na kolu sreće, te uživati u drugim brojnim iznenađenja. Za mališane je pripremljena velika zabava sa maskotama Zdravoljubaca, kao i podjela duplih naljepnica za Zdravoljupce.


Kompletna akcijska ponuda kao i više detalja o aktivnostima povodom otvorenja dostupno je na www.konzum.co.ba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!