'Propjevao' u policiji

Rasta priznao: Pravio sam zalihe droge zbog korone!

Showbizz07.10.20, 09:38h

Rasta priznao: Pravio sam zalihe droge zbog korone!
Stefan Đurić Rasta je na saslušanju detaljno ispričao kako je i kada nabavio marihuanu zbog koje je uhapšen u petak, ali nije želeo da otkrije od koga ju je kupio

 

Stefan Đurić Rasta, kako nezvanično saznaje Kurir, navodno je tvrdio na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu da je 600 grama skanka, koje mu je policija pronašla u stanu prošlog petka, namjeravao da koristi on lično, kao i da je drogu krio u veš-mašini!

 

- Tačno je da je kod mene pronađena opojna droga, ali nije tačno da sam je držao radi dalje prodaje. Droga mi je služila isključivo za moju ličnu upotrebu. Ja sam umjetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sam promoter i smatram da treba da se koristi kao lijek. Nikada ranije kod sebe nisam posjedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se jednostavno ukazala prilika da ovu količinu nabavim a zbog situacije s koronom želio sam da se obezbjedim. Nikad se nisam bavio prodajom niti marihuane niti bilo koje druge vrste droge. Takođe, nikad nisam koristio neku drugu vrstu droge, čak ni „bromazepam“ i slično - navodno je rekao Rasta.

 

Reper je u tužilaštvu kazao da je on lično policajcima pokazao gdje skriva drogu.

 

- Kad me je policija uhapsila, sarađivao sam s njima. Odveo sam ih do stana u kojem neprijavljeno boravim i pokazao im mjesto gdje se ova droga nalazi. Marihuana se nalazila u kupatilu u bubnju mašine za veš. Nabavio sam je početkom septembra, nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje. Radi svoje bezbjednosti i bezbjednosti svoje porodice, ne želim da otkrijem od koga sam kupio drogu. Ne sjećam se tačno koliko sam je platio, ali bilo je to oko 2.000 eura.

 

Prije pretresa stana Ðurić je sam, kako je naveo, policiji predao narkotike koji su se nalazili kod njega.

 

- Nikad nisam koristio nijednu drugu vrstu droge. Ja nisam zavisan od marihuane i koristim je baš zato što smatram da ne mogu da budem zavisan. Inače koristim 20 grama dnevno u 20 džointa. Droga koja je pronađena kod mene bila je u donjem vešu, jedna PVC kesica. Ovu marihuanu sam nosio sa sobom jer sam krenuo da pokupim svog druga A. N. Imali smo dogovor da odemo negdje pored reke kako bih ja uživao u marihuani - rekao ja navodno Rasta.

 

Kako se nezvanično saznaje, repera su juče u pritvoru posjetili majka i advokat.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!