Širenje lanca

Konzum otvara tri nove prodavnice: Duple naljepnice za Zdravoljupce, sniženja, nagrade, pokloni...

Biznis Klub06.10.20, 11:39h

Konzum otvara tri nove prodavnice: Duple naljepnice za Zdravoljupce, sniženja, nagrade, pokloni...
Posebnu radost mališanima donijet će druženje i zabava sa maskotama Zdravoljubaca, kao i podjela duplih naljepnica za Zdravoljupce

 

Lanac Konzum prodavnica uskoro će bit proširen za tri nova prodajna objekta. Prvi objekat otvara se već u četvrtak, 8. oktobra, u Istočnom Sarajevu a naredne sedmice slijedi otvorenje dvije prodavnice u Zenici. Sve tri nove prodavnice otvaraju se u većim naseljima u sklopu novoizgrađenih stambenih objekata te će biti lako dostupne kupcima i prilagođene za obavljanje svakodnevnih kupovina.    

 

- Zadovoljstvo mi je najaviti otvorenja naših novih prodavnica u Zenici i Istočnom Sarajevu u kojima smo zaposlili 20 zaposlenika. Površina sva tri objekta kreće se između 200m² i 250m², savremeno su opremljeni i osim bogate ponude svježih i kvalitetnih proizvoda ponudit će izuzetno ugodan i moderan ambijent za kupovinu. Tokom ove godine, i pored dosta otežanih uslova za rad usljed pandemije, Konzum je uspio do sada otvoriti pet novih objekata i sretan sam jer nastavljamo dalje sa našim planom širenja mreže prodavnica. Vjerujem da će naši kupci kao i do sada biti zadovoljni uslugom, ponudom i cijenama, a također i aktivnostima koje pripremamo u povodu otvorenja - izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

 

Za sve tri prodavnice u povodu otvorenja bit će pripremljene specijalne akcijske ponude, pokloni za kupce i druga brojna iznenađenja, a aktivnosti će se nastaviti i u danima nakon otvorenja. Posebnu radost mališanima donijet će druženje i zabava sa maskotama Zdravoljubaca, kao i podjela duplih naljepnica za Zdravoljupce.

 

Više informacija o programu otvorenja i tačnim treminima aktivnosti bit će dostupno na www.konzum.co.ba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!