JOŠ JEDAN DEMANT U VELIKOM PRIVREDNO-POLITIČKOM SPORU

'Nisam Suadu Bešliću rekao - tvoji dani su odbrojani': Novi odgovor iz kompanije 'Spectrum Vision' na tvrdnje kalesijskog privrednika

Biznis Klub06.10.20, 11:12h

'Nisam Suadu Bešliću rekao  - tvoji dani su odbrojani':  Novi odgovor iz kompanije 'Spectrum Vision' na tvrdnje kalesijskog privrednika
Ponovo reaguje "Spectrum Vision" d.o.o. Kalesija, koja opovrgava sve Bešlićeve navode, uključujući i tvrdnju da mu je direktor i vlasnik ove kompanije Fadil Husić svojevremenio rekao: Tvoji dani su odbrojani!

 

Nastavlja se vruća političko-privredna jesen u Kalesiji, a na nove tvrdnje koje je privrednik i kandidat za načelnika Kalesije Suad Bešlić iznio u tekstu "Suad Bešlić odgovara: Nisam pristao na ucjenu, htjeli su me prevariti... Tražim reakciju Ambasade Njemačke u BiH!", objavljenom na DEPO Portalu 16. septembra ove godine, stigao je još jedan demant.

 

Ponovo reaguje "Spectrum Vision" d.o.o. Kalesija, koja opovrgava sve Bešlićeve navode, uključujući i tvrdnju da mu je direktor i vlasnik ove kompanije Fadil Husić svojevremenio rekao: Tvoji dani su odbrojani!

 

Podsjećamo, prvo reagiranje ova kompanija uputila je povodom teksta pod naslovom: 'Ima l' mene tu': Kako me je Sead Džafić reketirao i pokušao kupiti za milion maraka?!, koji je DEPO Portal objavio 12. septembra ove godine, a u kome je privrednik i kandidat za načelnika Kalesije Suad Bešlić iznio šokantne detalje o svojim odnosima sa aktuelnim načelnikom ovog grada Seadom Džafićem te, između ostalog, u u taj kontekst doveo i firmu "Spectrum Vision" d.o.o. Kalesija.

 

Novi demant također je upućen posredstvom advokatske kancelarije Mirne Delalić iz Sarajeva, opunomoćenog zastupnika kompanije "Spectrum Vision", a dostavljen je isključivo kao dokument koji možete čitati u nastavku ili na ovom linku.

 

demanti-kalerija-spectrum-1

demanti-kalerija-spectrum-2

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!