NA DNEVNOM REDU I IZVJEŠTAJ O POSLOVANJU UNSA

Hitna sjednica Skupštine KS: Mijenja se Zakon o visokom obrazovanju u Kantonu Sarajevo?

Hronika04.10.20, 13:24h

Hitna sjednica Skupštine KS: Mijenja se Zakon o visokom obrazovanju u Kantonu Sarajevo?
Na dnevnom redu su i izvještaji o poslovanju za 2019. godinu "Toplane", "Parka", "Tržnica-Pijace", "Vodovoda i kanalizacije", "Sarajevogasa", "Pokopa" i Sarajevo-šuma"

 

 

Hitna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo o izmjeni Zakona o visokom obrazovanju bit će održana u ponedjeljak, 5. oktobra, a istog dana bit će održan i nastavak 27. sjednice sa preostalim tačkama dnevnog reda.


Zastupnici će u okviru tog nastavka razmatrati Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Program rada i Finansijski plan Javne ustanove “Fond Memorijala Kantona Sarajevo” za 2020. godinu, Izvještaj o radu sa finansijskim poslovanjem Univerziteta u Sarajevu za 2019. godinu  te Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo za 2019. godinu. 


Na dnevnom redu su i izvještaji o poslovanju za 2019. godinu "Toplane", "Parka", "Tržnica-Pijace", "Vodovoda i kanalizacije", "Sarajevogasa", "Pokopa" i Sarajevo-šuma".


Zastupnici će razmatrati i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti Zavodu za izgradnju Kantona Sarajevo i Direkciji za puteve Kantona Sarajevo za potpisivanje Ugovora o isplati naknade po osnovu izgubljene dobiti sa "Duhanpromet" Sarajevo te Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na nacrt ugovora o kupoprodaji garaže u garažnom nizu od četiri bloka-Blok.


Također će biti razmatran i Izvještaj o poslovanju KJP "ZOI 84" Olimpijski centar Sarajevo d.o.o. Sarajevo za 2019. godine. 

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!