VIDEO/ DECENIJAMA ANALIZIRA BALKAN I BIH

Bugajski, šokantno: Ne želim da prepadam, ali Rusi i Dodik uvlače Vučića u rat! Bošnjaci moraju biti spremni i imati plan...

Front02.10.20, 23:11h

Bugajski, šokantno: Ne želim da prepadam, ali Rusi i Dodik uvlače Vučića u rat! Bošnjaci moraju biti spremni i imati plan...
Čovjek koji nikada nije pogriješio u procjeni, iznosi šokantne podatke i predviđanja, i tvrdi: Srbi igraju istu igru kao Milošević i Tuđman!

 

 


Analitičar, publicista, predavač, direktor, osoba koja najduže, decenijama, analizira Jugoslaviju, Balkan i BiH, gostovao je u "Face to Face" kod Senada Hadžifejzovića.


Čovjek koji nikada nije pogriješio u procjeni, iznosi šokantne podatke i predviđanja: Bošnjaci moraju biti spremni i imati plan, Bošnjaci će najviše patiti!


- Ovo plutanje, status quo može dovesti do rata! Pogledajte Armeniju i Azerbejdžan! Srbi pokušavaju uvući Hrvatsku u podjelu BiH na tri entiteta, ista igra koju su igrali Milošević i Tuđman - upozorava Janusz Bugajski.


Zašto šalje takva upozorenja saznajte u snimku večerašnjeg razgovora sa Hadžifejzovićem...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 103

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još