završen pretres

Nakon hapšenja: Popularni reper Stefan Đurić Rasta ostaje u zatvoru, evo šta mu je policija pronašla u stanu...

Showbizz02.10.20, 20:25h

Nakon hapšenja: Popularni reper Stefan Đurić Rasta ostaje u zatvoru, evo šta mu je policija pronašla u stanu...
Reper, inače, kako prenose mediji u Srbiji, javno na društvenim mrežama objavljuje video-snimke na kojem se vidi kako uživa marihuanu

 

Nakon što je danas uhapšen srbijanski reper Stefan Đurić Rasta zbog toga što je kod sebe imao 5 grama nedozvoljenih supstanci, policijski službenici pretresli su i njegov stan u kome su pronašli kilogram ovih supstanci.


U dogovoru sa tužiocem Višeg javnog tužilastva u Beogradu Stefan Đurić Rasta bit će zadržan u pritvoru do 48 sati, prenose beogradski mediji.

 

Reper, inače, kako prenose mediji u Srbiji, javno na društvenim mrežama objavljuje video-snimke na kojem se vidi kako uživa marihuanu, a to čak radi i pred kćerkicom Tarom, koju je dobio sa pjevačicom Anom Nikolić.

 

Rastu je jednom prilikom ekipa jedne televizije snimila kako puši džoint pred tinejdžerima. Rasta se, kako prenosi "Blic", prvo slikao sa njima, a onda i zapalio. Inače, kako dodaju, Rasta, inače, puši džoint i na svojim nastupima.

 

Jednom prilikom Rasta je čak rekao da smatra da "travu treba probati sa 18 godina".

 

"Ja sam tu napravio grešku, bio sam mnogo mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš da shvatiš šta je to."

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još