Ljekarska komora TK se ograđuje

Komentari su nekolegijani, neprofesionalni, puni paranoičnih insinuacija, sa očitim kršenjem Kodeksa medicinske etike!

Front02.10.20, 11:11h

Komentari su nekolegijani, neprofesionalni, puni paranoičnih insinuacija, sa očitim kršenjem Kodeksa medicinske etike!
Ljekarska komora TK, predstavnici LJKTK u Ljekarskoj/Liječničkoj komori F BiH ne učestvuju, niti žele učestvovati u kreiranju takvih dezinformacija i oštro se ograđuju od svih takvih vijesti, komentara, stavova, kreiranih posljednjih mjeseci u brojnim sredstvima javnog informisanja na području Bosne i Hercegovine

 

Ljekarska komora Tuzlanskog kantona, tačnije njen predsjednik prof. dr. sc. Harun Brkić uputio je medijima saopštenje za javnost koje objavljujemo u cjelosti:

 

- Posljednjih mjeseci, u sredstvima javnog informisanja, elektronskim medijima, na području Bosne i Hercegovine, javnost se obavještava o aktivnostima Ljekarske/Liječničke komore FBiH, sa posebnim osvrtom na održanu Izvještajnu i očekujuću Izbornu Skupštinu Komore.

 

Informacije i komentari su nekolegijani, neprofesionalni, puni paranoičnih insinuacija, sa očitim kršenjem Kodeksa medicinske etike i deontologije pojednih zvaničnika Ljekarske/Liječničke komore FBiH.

 

Ljekarska komora TK, predstavnici LJKTK u Ljekarskoj/Liječničkoj komori FBiH ne učestvuju, niti žele učestvovati u kreiranju takvih dezinformacija i oštro se ograđuju od svih takvih vijesti, komentara, stavova, kreiranih posljednjih mjeseci u brojnim sredstvima javnog informisanja na području Bosne i Hercegovine - stoji u reakciji koju potpisuje predsjednik LJKTK prof. dr. Harun Brkić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!