Srpski mediji tvrde

Ovaj čovjek je zaslužan za bračni krah Severine i Igora Kojića? Evo šta je pjevačici poručio ogorčeni suprug...

Showbizz28.09.20, 16:17h

Ovaj čovjek je zaslužan za bračni krah Severine i Igora Kojića? Evo šta je pjevačici poručio ogorčeni suprug...
Početkom godine Severina je Tomici pružila ruku pomirenja, a to je navodno poprilično razbjesnilo Igora. Baš kao i nedavna objava na profilu pjevačice na kojoj pozira s prijateljima, među kojima je i Petrović

 

Ovih dana Severina i Igor Kojić trebali bi proslaviti pet godina bračne sreće, no umjesto idile u fokus javnosti sve češće izlaze informacije o nevoljama u njihovu raju. Nagađanja o razvodu 48-godišnje splitske pjevačice i njenog 15 godina mlađeg partnera traju već neko vrijeme, a srpski mediji sada pišu kako je za definitivan kraj njihovog narušenog odnosa kriv Severinin dugogodišnji poslovni suradnik Tomica Petrović, s kojim se navodno početkom godine razišla jer se, kako tvrde srpski mediji, od početka protivio vezi i braku pjevačice i Kojića.

 

severina-tomica-petrovic

 

Mnoge je iznenadila Severinina odluka da krene dalje bez Petrovića koji joj je dvije decenije uspješno vodio karijeru, ugovarao nastupe, organizirao koncerte, sklapao sponzorstva i brinuo o financijama. Početkom godine Severina je Tomici pružila ruku pomirenja, a to je navodno poprilično razbjesnilo Igora. Baš kao i nedavna objava na profilu pjevačice na kojoj pozira s prijateljima, među kojima je i Petrović. Severina je uz fotografiju napisala da je to njen mali krug velikih ljudi, a ispod objave, kako navodi Story, javio se i ljutiti Kojić.

 

"Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije", navodno je Severini napisao Igor, međutim taj komentar više nije vidljiv na profilu pjevačice.

 

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još