pjevačica vodi tešku borbu

Opaka bolest se vratila, ali Nada Obrić se ne predaje: I ovaj put ću pobijediti rak!

Showbizz27.09.20, 17:26h

Opaka bolest se vratila, ali Nada Obrić se ne predaje: I ovaj put ću pobijediti rak!
Naime, prošle godine vodila je i treću bitku sa rakom, a tada je istakla kako su ljekari ostali šokirani kada joj se ova bolest vratila

 

Pjevačica Nada Obrić se već duži vremenski period bori sa opakom bolešću. Kako je već dokazala mnogo puta, Nada je hrabra i optimistična heroina svog života. 

 

Naime, prošle godine vodila je i treću bitku sa rakom, a tada je istakla kako su ljekari ostali šokirani kada joj se ova bolest vratila.

 

Ovoga puta Nada je za "Avaz" kazala da neće odustati i da je sigurna da će sve biti dobro. 

 

- Dobro sam, vjerujem da će sve biti dobro. Doktori su sigurni i vjeruju da ću pobijediti sve ovo. Kažu mi "bit će dobro" - otkrila je Nada Obrić.

 

Nestabilna situacija sa koronavirusom je zabrinula mnoge, a posebno ljude sa zdravstvenim problemima. Nada je svjesna da se sada mora posebno čuvati kako bi zaštitila svoje zdravlje.

 

- Što se tiče koronavirusa ja se strogo pridržavam svim mjera koje su preporučene. To tako mora, s te strane sam mirna. Stalno se testiram. Svjesna sam opasnosti koja se može prouzrokovati nepažnjom - kazala je Obrić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!