svijet BDSM-a

Ispovijest mlade domine: Sve što žele je poniženje, vrijeđanje, psihička dominacija, po čitav dan su alfa muškarci, a kad skinu mačo masku...

DEPO PLUS25.09.20, 13:51h

Ispovijest mlade domine: Sve što žele je poniženje, vrijeđanje, psihička dominacija, po čitav dan su alfa muškarci, a kad skinu mačo masku...
Obučena u crni donji veš i s kosom svezanom u pletenice pokazala je svog roba koji je bio ‘na sve četiri’ na podu hotelske sobe, obučen samo u bokserice i crnu masku od lateksa

 

Iako mnogi pri spomenu BDSM-a prvo pomisle na fizičku dominaciju i bol, mlada domina iz New Orleansa kaže da njeni klijenti više uživaju u psihološkoj, nego fizičkoj dominaciji.

 

Ree (21), domina iz New Orleansa, dopustila je novinaru Insidera da virtualno prisustvuje jednom od njenih susreta s klijentom. Htjela je pokazati kako izgleda njen uobičajeni ‘radni dan’ te objasniti zašto klijenti uopšte dolaze kod nje, prenosi 24sata.hr.

 

Obučena u crni donji veš i s kosom svezanom u pletenice pokazala je svog roba koji je bio ‘na sve četiri’ na podu hotelske sobe, obučen samo u bokserice i crnu masku od lateksa.

 

Tražila ga je da se predstavi, a kada je on to pogrešno napravio, nalupala ga je remenom koji je držala u ruci. Domine poput Ree su obično žene koje dominiraju svojim partnerima fizički, mentalno i/ili finansijski.

 

To sve spada pod BDSM i iako mnogi takve žene zamišljaju obučene u kožu ili lateks, sa bičevima i lancima, Ree preferira psihološki aspekt dominacije. Njen klijent definiše se kao ‘mazohistički cuckold’, što znači da voli gledati partnericu u seksu s drugim ljudima dok ga ona ponižava. Uz to, voli da ga drugi ljudi gledaju dok ga neko ponižava, što je bio i razlog zbog kojeg je dozvolio virtualnog gosta u svom terminu.

 

On je u BDSM sceni od svojih 20-ih godina i prije je on bio taj koji je dominirao, ali s 30 godina više voli biti podložan za svoju ‘sugar baby’. ‘Sugar baby’ i ‘sugar daddy’ odnos je obično odnos između starijeg muškarca (sugar daddy) i mlađe žene (sugar baby) u zamjenu za novac, poklone i putovanja.

 

Tokom susreta, Ree je većinom razgovarala s novinarom, dok joj je rob masirao stopala. – Hej, otišao si previsoko – rekla mu je kada je došao do koljena pa mu je naredila da joj siše nožne prste i nastavila pričati o svom danu kao da se ništa nije dogodilo.

 

Bijeg od svakodnevice

 

Njeni klijenti vole kada ih se vrijeđa, omalovažava te povremeno opali kajšem ili bičem.

 

– Poenta svega je da se oni osjećaju potpuno bezvrijedno. Puno muškaraca, većinom heteroseksualaca, u uobičajenom životu sebe prezentuju kao ‘alfa muškarce’ i zato što tu masku nose cijeli dan, kada dođu kod mene, žele se potpuno potčiniti kako bi se odmorili od te mačo predstave koju izvode cijeli dan – objasnila je.

 

Jedan element svega toga ju ipak smeta, kao crnkinju iz Amerike. Njen klijent, naime, traži da ona koristi i rasne scenarije tokom njihovih susreta. Kao dio toga, ona mu daje zadatke pa joj tako mora slati poruke u kojima prepričava knjige o pravima crnaca koje mu je ona dala da čita.

 

– On je mislio da je to jedan dio ovog našeg odnosa u kojem ću i ja uživati, jer je on uspješan bijelac, a ja sam crnkinja. To ima dosta veze s ‘bjelačkom krivnjom’ i sigurna sam da se i zbog nedavnih događaja i ubojstava crnaca sve više bijelih muškaraca želi podčiniti baš crnkinjama u Americi – rekla je.

 

Dominiranjem plaća studij

 

Nakon otprilike pola sata udaranja i vrijeđanja, došao je trenutak za eksplicitniji dio susreta, a taj dio klijent nije htio dijeliti s javnosti. Ree je počela raditi kao domina u proljeće 2019. kako bi platila svoje račune za školovanje, a uz to je i na praksi 20 sati sedmično. Klijenti joj obično plaćaju poklonima i novcem. Zbog korone je počela viđati manje klijenata i redovno se testira. 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!