mašinski inžinjer na prijedlog kolega

U toku sjednica Nadzornog odbora: Evo ko će biti novi direktor Vodovoda i kanalizacije

Hronika25.09.20, 11:52h

U toku sjednica Nadzornog odbora: Evo ko će biti novi direktor Vodovoda i kanalizacije
Nekoliko imena se spominjalo kao mogući kandidati za ovu poziciju. Iako se očekivalo da će nova/stara direktorica ViK-a biti Azra Muzur do toga ipak nije došlo


U toku je sjednica Nadzornog odbora Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija na kojoj će biti imenovan novi direktor. Na mjesto Envera Hadžiahmetovića doći će, saznaje Faktor, Adnan Hodžić.

 

Hodžić je ranije obavljao funkciju direktora za kanalizacioni sistem, u vrijeme kada je na direktorskoj poziciji bio Nezir Hadžić, a sada je rukovodilac Distribucije u ovom preduzeću.

 

Hodžić je mašinski inženjer koji je, kako saznajemo, na ovu poziciju došao i na prijedlog kolega, kao "stručan kadar koji će se znati nositi sa problemima u preduzeću".

 

Nekoliko imena se spominjalo kao mogući kandidati za ovu poziciju. Iako se očekivalo da će nova/stara direktorica ViK-a biti Azra Muzur do toga ipak nije došlo.

 

Podsjećamo, do sada je direktor ViK-a bio Enver Hadžiahmetović koji je na ovu funkciju bio imenovan u ime Naroda i pravde. Hadžiahmetović je kandidat ove stranke za načelnika Općine Breza na predstojećim izborima.

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još