ostavka o kojoj se priča

Izetbegović: Ja mislim da bi za Aljošu bilo bolje da ga se upamti po nečemu dobrom, nego da..

Front24.09.20, 20:43h

Izetbegović: Ja mislim da bi za Aljošu bilo bolje da ga se upamti po nečemu dobrom, nego da..
Lider SDA dodao je da je Čampara u stranci ''napredovao veoma brzo''

 

Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije, rekao je u intervjuu za Faktor da neće iznositi detalje svog razgovora s Aljošom Čamparom nakon njegove ostavke na stranačke funkcije istakavši da bi za Čamparu bilo bolje ''da ga se upamti po nečemu dobrom''.

 

Lider SDA dodao je da je Čampara u stranci ''napredovao veoma brzo''.

 

''Neću iznositi detalje razgovora sa Čamparom, neka to ostane između nas dvojice. SDA i ja smo dali povjerenje i podršku Čampari. Napredovao je veoma brzo i u stranačkoj i u državnoj strukturi. On trenutno obnaša funkciju ministra unutrašnjih poslova, zastupnik je u Skupštini Kantona Sarajevo i u Domu naroda FBiH'', rekao je Izetbegović i dodao:

 

''Ja mislim da bi za Aljošu bilo bolje da ga se upamti po nečemu dobrom što je uradio kao ministar i zastupnik, i po tome što je ostao uz svoju stranku kad je bilo teško, kad su je napadali sa svih strana, nego po tome što nam se izmakao i na takav način nam uzvratio'', zaključio je on.

 

Podsjećamo, Čampara je nedavno podnio ostavku na funkcije u SDA što je izazvalo brojne reakcije u domaćoj javnosti.

 

Kompletan detaljni intervju s Bakirom Izetbegovićem čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 80

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još