video/ brakovi, prevare, ljubavnici, odnosi...

Sandra Bagarić otvoreno: 'Da mi sin od 23 godine dovede ženu od 45, rekla bih mužu da je zavede'

Showbizz24.09.20, 18:49h

Sandra Bagarić otvoreno: 'Da mi sin od 23 godine dovede ženu od 45, rekla bih mužu da je zavede'
Osim što je govorila o ljubavnim jadima svojih sinova, otkrila nam je i kolika vatra tinja u njenom braku te osjeti li se razlika u godinama između nje i njezinog deset godina starijeg supruga Darka Domitrovića

 

Tema našeg četvrtog panela "Gloria Talks’" bili su odnosi - piše Gloria.hr

 

Mlađe žene i stariji muškarci, stariji muškarci i mlađe žene, velika razlika u godinama, brakovi, prevare, ljubavnice i ljubavnici... svega smo se toga dotakli u najnovijem izdanju, a naš novinar i urednik Daniel Delale iz svojih je sugovornika i ovoga puta uspio izvući i pokoji privatni detalj...


Ljubav, odnosi, razvodi, mlađi partner ili stariji, zašto veze masovno pucaju, kada je vrijeme za novu vezu, a kada za raskid, sve su to teme o kojima smo u najnovijem panelu "Gloria Talks" razgovarali sa Sandrom Bagarić, opernom pjevačicom i glumicom, Tončicom Čeljuskom, urednicom i voditeljicom na HRT-u i s profesorom psihologije i stručnjakom za veze - Borisom Blažinićem.

 

"Mislim da se ljudi u brakovima svađaju oko nebitnih stvari. Treba se znati dobro posvađati, ali i pomiriti. Ali treba i kopati po tom partneru koji možda ne zna i ne želi razgovarati. Ako imate cilj i ako ste odlučili da ćete to učiniti - onda ćete to i ostvariti. Ne treba dizati ruke." rekla je naša operna diva otkrivajući kako se svaki dan i po tri puta poželi rastati...

 

Blažinić, kao stručnjak za ova područja, objasnio je što nam se događa kada se zaljubljujemo i odljubljujemo, zašto se razvodimo i što najviše mori ljude koji dolaze kod njega na savjetovanja.

 

Posebno zanimljiva bila je naša panelistica Sandra Bagarić. Osim što je govorila o ljubavnim jadima svojih sinova, otkrila nam je i kolika vatra tinja u njenom braku te osjeti li se razlika u godinama između nje i njezinog deset godina starijeg supruga Darka Domitrovića.

 

Također, prokomentirali smo i neke aktualne razlike u godinama na svjetskoj showbiz sceni, ali i doznali što bi naša operna diva napravila da joj sin od 23 godine doma dovede ženu od 45.


Dobra atmosfera, simpatične dosjetke i škakljiva pitanja - i naš je novi panel prošao brže nego ijedan do sada.


 
Tončica Čeljuska, inače razvedena, otkrila nam je povjerava li joj se mlađa kći kada su dečki u pitanju i ima li razlike između današnjih frajera i onih kada je ona bila u godinama svoje kćeri. Samo za "Gloria Talks" otkrila je koji je trenutno njezin ljubavni status, što su joj danas životni prioriteti i kako reagira kada ju mediji spajaju s pojedinim muškarcima te ima li u tome istine.

 

Video pogledajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još