FOTO/ Ispovijest srpske pjevačice

'Bila sam na samom dnu': Ana Nikolić se borila s debljinom, prošla je pakao dok je skinula 70 kilograma

Showbizz23.09.20, 11:24h

'Bila sam na samom dnu': Ana Nikolić se borila s debljinom, prošla je pakao dok je skinula 70 kilograma
Poslije specijalnog režima ishrane, vježbanja, ali i hirurškog zahvata na želucu, pjevačica je uspjela da vrati svoj stari izgled

 


Pjevačica Ana Nikolić uspjela je nakon duge borbe sa kilogramima da dovede liniju do savršenstva. Ona je, prema informacijama koje su dostupne u medijima, izgubila skoro 70 kilograma i vratila djevojačku liniju.

 

Ona je ovom prilikom odlučila da se prisjeti dana kada su joj kilogrami pravili problem.

 

rasta-ana-nikolic-porodiliste

 

"Bila sam na dnu u svakom smisli riječi. U psihičkom, mentalnom i fizičkom, ma u svakom u kome jedna žena može da bude. Ali, jednostavno onda pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika, i ti tada jednostavno nemaš tu mnogo prostora da razmišljaš šta ti je činiti", rekla je Ana Nikolić.

 

Poslije specijalnog režima ishrane, vježbanja, ali i hirurškog zahvata na želucu, pjevačica je uspjela da vrati svoj stari izgled. Nakon toga uslijedile su mnogobrojene pohvale koje je Ana dobila od svojih fanova, a mnogo je i onih koji joj se dive na istrajnosti.

 

ana-nikolic-bikini

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!