Brza reakcija policije

Ubica Kanađanke uhapšen u Foči

Hronika21.09.20, 08:40h

Ubica Kanađanke uhapšen u Foči
Iz crnogorske policije naveli su da su identifikovana dva osumnjičena lica od kojih je jedno uhapšeno u Crnoj Gori, a drugo danas u Republici Srpskoj

 

Pripadnici Policijske uprave Foča u brzoj i efikasnoj akciji uhapsili su jučer Zorana Marića (47) osumnjičenog za ubistvo Ljiljane Simić (54), rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

 

Policija je prilikom hapšenja kod Marića pronašla bombu, a riječ je o osobi sa ozbiljnim kriminalnim dosjeom.

 

Njegov saučesnik Radomir Delić (36) uhapšen je juče u Herceg Novom a sudija za istragu odredio mu je pritvor do 30 dana.  

 

Simić je kandaska državljanka, a njen nestanak prijavljen je policiji 6. septembra. Njeno tijelo pronađeno 12 dana kasnije u selu Mokrine kod Herceg Novog.

 

Iz crnogorske Uprave policije saopštili su da su pripadnici Sektora kriminalističke policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Kotor u kratkom roku rasvijetlili ubistvo koje se dogodilo na teritoriji Herceg Novog.

 

Iz crnogorske policije naveli su da su identifikovana dva osumnjičena lica od kojih je jedno uhapšeno u Crnoj Gori, a drugo danas u Republici Srpskoj.

 

Uprava policije Crne Gore zahvalila je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske na saradnji i efikasnoj reakciji.

 

– Odmah po dobijenoj informaciji da lice osumnjičeno za ubistvo boravi na teritoriji koja je u njihovoj nadležnosti, policija Republike Srpske je preduzela aktivnosti na lociranju ovog lica i njegovom lišenju slobode. Slijedi komunikacija nadležnih organa s ciljem izručenja ovog lica Crnoj Gori - saopšteno je iz Uprave policije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još