TA DIVNA PROŠLA VREMENA

Ruža za dragog Pavla: Hanka Paldum zahvalila se kolumnisti DEPO Portala na tekstu koji mnogi nisu shvatili...

Showbizz20.09.20, 15:29h

Ruža za dragog Pavla: Hanka Paldum zahvalila se kolumnisti DEPO Portala na tekstu koji mnogi nisu shvatili...
Tekst je izazvao veliki interes i pokrenuo lavinu reakcija, nažalost i onih koji ga uopšte nisu shvatili. No, među njima nije i kraljica sevdaha, kojoj je, u suštini, ova satira najviše i namijenjena

 

 


Nakon satiričnog teksta pod naslovom "Mučila me Hanka Paldum: U njen tajni štab, u blizini Sarajevske pivare, odvodili su me još u predvečerje rata...", koji je DEPO Portal objavio prije nekoliko dana, našem kolumnisti Pavlu Pavloviću javno se, putem svog Facebook profila, zahvalila i sama Hanka. 


Ona je uz ovaj tekst i crvenu ružu kratko napisala: Hvala mom dragom Pavlu Pavloviću! Shvatajući upravo duhoviti komentar i ironičnu poruku koju je sam autor njime želio poslati.


A podsjećamo, tekst je i nastao upravo kao odgovor autora na optužbe Gorana Goluba koji je godinama tvrdio da ga je Hanka Paldum 1993. maltretirala u zatvoru "Silos" na Igmanu. te povodom konačne presude Kantonalnog suda u Sarajevu kojom je potvrđeno da je riječ o kleveti te da su Goran Golub i advokat Dušan Tomić dužni Hanki Paldum isplatiti 4.000 KM za pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda.


Tekst je izazvao veliki interes i pokrenuo lavinu reakcija i komentara, nažalost i onih koji ga uopšte nisu shvatili. No, među njima nije i kraljica sevdaha, kojoj je, u suštini, ova satira najviše i namijenjena. 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još