'KRALJICA DŽEPAROŠA' PONOVO UHAPŠENA

'Jedino što znam da radim je da kradem': Opelješila vlasnika frizerskog salona, pa je muž 'dobacio' do Sarajeva...

Hronika14.09.20, 11:08h

'Jedino što znam da radim je da kradem': Opelješila vlasnika frizerskog salona, pa je muž 'dobacio' do Sarajeva...
Uhapšeni Mirsad Džindo sumnjiči se da je pomogao supruzi Sabaheti u izvršenju krivičnog djela, na način da je “kraljicu džeparoša” dovezao do Banjaluke. Nakon odrađenog “posla” osumnjičeni su se odvezli za Sarajevo

 

 

Policija u Banjaluci nakon istrage rasvijetlila je krađu 2.350 KM iz frizerskog salona i uhapsila “kraljicu džeparoša” u BiH Sabahetu Džindo.

 


Zajedno sa “kraljicom džeparoša” uhapšen je i njezin muž Mirsad Džindo.


Krađa u frizerskom salonu prijavljena je 2. septembra ove godine. Prema navodima iz prijave, nepoznata osoba došla je u frizerski salon u Banjaluci, iskoristila nepažnju, te iz novčanika oštećenog koji se nalazio iza pulta ukrala novac u iznosu od 2.350 KM.


Uhapšeni Mirsad Džindo sumnjiči se da je pomogao supruzi Sabaheti u izvršenju krivičnog djela, na način da je “kraljicu džeparoša” dovezao do Banjaluke.


Nakon odrađenog “posla” osumnjičeni su se odvezli za Sarajevo.


Iz Policijske uprave Banjaluka danas je saopšteno da je Džindo 12. septembra uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprovedena u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, dok je njen suprug nakon kriminalističke obrade pušten da se brani sa slobode.

 

(Srpskainfo/DEPO PORTAL/BLIN NAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još