Raspisali se bivši članovi SDA

Prepiska Šepića i Konakovića nakon Čamparine ostavke: 'Vidiš kako nas Šemso Mehmedović sve isprati iz stranke....'

Front14.09.20, 08:47h

Prepiska Šepića i Konakovića nakon Čamparine ostavke: 'Vidiš kako nas Šemso Mehmedović sve isprati iz stranke....'
Prepiska između Senada Šepića i Elmedina Konaković (obojica više nisu u SDA), naročito je zanimljiva

 

Nakon ostavke Aljoše Čampare na funkciju u Predsjedništvu SDA, na društvenim mrežama su se počeli javljati bivši SDA-ovci. 

 

Prepiska između Senada Šepića i Elmedina Konaković (obojica više nisu u SDA), naročito je zanimljiva.

 

- Kad sam se ja razilazio sa Bakirom i njegovim vođenjem SDA, Konakoviću je Seka bila omiljena "profesorica", a Aljoša je sa Asimom "završavao" i mene i druge koje je trebao za šefa Bakira. Ali nikad nije kasno doći tobe. Nek je barem sada. Drago mi je zbog toga - napisao je Šepić.

 

Konaković potom komentira:

 

- Nije to daleko od istine. Nije možda nebitno ni zašto je neko izasao. Ti vjerovatno ne bi nikad da si ostao u kombinacijama za organe stranke, a mi smo otišli kad su nam te funkcije nudili. Čini mi se da je i Aljoša. Razočarani zbog odnosa prema društvu generalno i prema korupciji unutar stranke.

 

Potom Šepić odgovara:

 

- Znamo mi obojica kakve sam ja sve kombinacije imao i šta mi je sve nuđeno, ali to nije bio moj izbor. Nego, vidiš bom kako nas Šemso Mehmedović sve isprati iz stranke negodujući zbog njenog rukovodstva i politike.

 

sepic-konakovic-prepiska

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još