Određen mu pritvor

Uhapšen Conor McGregor: Najpopularniji MMA fajter napravio najveći skandal u karijeri

Sport12.09.20, 18:42h

Uhapšen Conor McGregor: Najpopularniji MMA fajter napravio najveći skandal u karijeri
Nakon žalbe podnesene 10. septembra u kojoj se određuju činjenice koje mogu da budu kvalifikovane kao pokušaj seksualnog napastvovanja, gospodin Conor McGregor bio je predmet saslušavanja policije u režimu policijskog pritvora, navodi se u saopštenju

 

Najpopularniji MMA borac Conor McGregor uhapšen je na Korzici i saslušan od strane policajaca nakon čega mu je određen pritvor.

 

Irski fajter je osumnjičen za seksualno napastvovanje, a organi reda su se oglasili i kratkim saopštenjem.

 

- Nakon žalbe podnesene 10. septembra u kojoj se određuju činjenice koje mogu da budu kvalifikovane kao pokušaj seksualnog napastvovanja, gospodin Conor McGregor bio je predmet saslušavanja policije u režimu policijskog pritvora - navodi se u saopštenju.

 

Nisu poznati drugi detalji slučaja McGregora koji sve češće čini velike ispade.

 

Agencija AFP je prenijela kako se McGregor "javno obnažio" zbog čega je priveden, a trebalo je da ide na 180 kilometara dug put kako bi skrenuo pažnju javnosti o sigurnosti vode. Trebalo je da u društvu princeze Charlene iz Monaka krene na put, što se ipak nije desilo.

 

Conor McGregor je nekadašnji UFC svjetski šampion, trenutno u penziji ali je i njegov povratak i te kako izvjestan.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!