Sudar tri kamiona i dva automobila kod Zagreba

Detalji nesreće u Hrvatskoj u kojoj je učestvovalo i vozilo iz BiH: Poginule dvije osobe, bačve eksplodirale...

Hronika10.09.20, 08:35h

Detalji nesreće u Hrvatskoj u kojoj je učestvovalo i vozilo iz BiH: Poginule dvije osobe, bačve eksplodirale...
U nesreći su sudjelovala dva teretna vozila turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka, te osobna vozila bosanskohercegovačkih i bjelovarskih registarskih oznaka

 


U teškoj nesreći nedaleko odmorišta Ježevo u Hrvatskoj u smjeru istoka jučer oko 16 sati sudjelovala su tri teretna vozila, dva turskih i jedno crnogorskih nacionalnih oznaka, i dva osoba vozila, bosanskohercegovačkih i bjelovarskih registarskih oznaka.

 

Nakon prometne nesreće izbio je požar, a iz PU zagrebačke saopćeno je kako je do nesreće došlo iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način.

 

Požar su ugasili vatrogasci, a u suradnji s nadležnim službama, hitno je otvoren sjeverni kolnik A3 između čvora Rugvica i Ivanić Grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom.

 

Iz policijske je uprave također saopćeno kako su, prema dosad prikupljenim informacijama, dvije osobe iz teretnih vozila smrtno stradale, dok ostali nisu ozlijeđeni.

 

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid kojim će se utvrditi okolnosti prometne nesreće.

 

Ugašen požar

 

Požar do kojeg je došlo nakon sudara tri teretna vozila te dva osobna vozila kod odmorišta Ježevo na autocesti A3, ugašen je u srijedu u 18 sati, smrtno su stradale dvije osobe iz teretnih vozila, a drugih ozlijeđenih nema, saopćila je u srijedu navečer zagrebačka policija.

 

Požar su ugasili vatrogasci te je u suradnji s nadležnim službama. Hrvatska vatrogasna zajednica saopćila je da je u gašenju požara sudjelovao je 21 vatrogasac s devet vatrogasnih vozila iz JVP Ivanić-Grad te DVD-ova Andrilovec i Dugo Selo.

 

"Bačve koje su eksplodirale predstavljale su veliku opasnost pri spašavanju i gašenju", kazao je zapovjednik JVP Ivanić-Grada Dario Kezerić. Još uvijek nije poznat razlog niti način kako je do nesreće došlo, kažu u policiji koja u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom provodi očevid.

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još