nije dugo potrajalo

'Munjevito' obavljen sastanak između Dodika i Čovića, evo šta je rečeno novinarima

Front08.09.20, 17:06h

'Munjevito' obavljen sastanak između Dodika i Čovića, evo šta je rečeno novinarima
Na opće iznenađenje novinara, sastanak nije potrajao više od 20 minuta, a kratku izjavu dao je samo Dodik

 

U Domu HDZ-a BiH je završen sastanak između predsjednika ove stranke u SNSD - a, Dragana Čovića i Milorada Dodika.

 

Na opće iznenađenje novinara, sastanak nije potrajao više od 20 minuta, a kratku izjavu dao je samo Dodik. Kazao je da je s Čovićem razgovarao o situaciji u BiH, izborima u Mostaru i izmjenama Izbornog zakona. Dodik je istaknuo da je saradnja ove dvije stranke dobra i da nikad nije usmjerena protiv trećih. 


- Očigledno da je sporazum koji su potpisali predsjednici HDZ-a BiH I SDA, Dragan Čović i Bakir Izetbegović ima svoje elemente koji su za nas veoma interesantni, a jedan od njih je priča o Izbornom zakonu. Za dvadesetak dana ističe rok kada oni trebaju početi razgovarati o tome. Dogovarali smo se na koji način zajedno djelovati u Livanjskom kantonu, kako nastaviti raditi vezano za Doma naroda i Predstavnički doma. Naravno, razmijenili smo nekoliko riječi o sutrašnjoj posjeti Palmera - kazao je Dodik novinarima.

 

(Foto i tekst: Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 71

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još