pjevačici sve dozlogrdilo

Jelena Karleuša se otvorenim pismom obratila javnosti: 'Neko bi sve otjerao u pi*ku materinu, shvatite da mi nije lako... '

Showbizz06.09.20, 12:24h

Jelena Karleuša se otvorenim pismom obratila javnosti: 'Neko bi sve otjerao u pi*ku materinu, shvatite da mi nije lako... '
Iako se čini da pjevačica čvrsto stoji na nogama, nije ostala sasvim imuna na sve što joj se posljednjih dana poručuje

 

 

 

Fanovi popularne pjevačice Jelene Karleuše gube strpljenje kada su u pitanju njene pjesme, pa čak i album i novi spotovi, stoga je često meta pritisaka i (zluradih) komentara. 


Iako se čini da pjevačica čvrsto stoji na nogama i za sve to previše ne haje, ipak nije ostala sasvim imuna na sve što joj se posljednjih dana poručuje.  


Jelena se stoga javno oglasila kako bi smirila dramu koju njeni obožavaoci prave, te im se obratila velikim otvorenim pismom u kojem je "otvorila dušu". 


Dotakla se muke zbog korona virusa, smrti svoje majke prije toga, ali i raznih drugih prepreka koje su je ometale da završi i objavi novi album.


- Razumite da mi nije lako da u ovoj zemlji stvaram i snimam, a stalno sam napadana, omalovažavana, osporavana i zabranjena! Neko drugi bi odavno oterao sve u pi*ku materinu! - napisala je, između ostalog, Karleuša. 

 

jelena-karleusa-pismo

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još