U SARAJEVU I DRUGIM BH. GRADOVIMA

Federalna TV traži nove uposlenike: Novinare/ke, reportere/ke, voditelje/ice... Audicija je otvorena!

Biznis Klub06.09.20, 11:50h

Federalna TV traži nove uposlenike: Novinare/ke, reportere/ke, voditelje/ice... Audicija je otvorena!
Uz visoku stručnu spremu, poželjno je da ste komunikativni, radoznali, uporni, spremni za timski rad te da imate iskustva u radu medija

 

 

Federalna TV vas poziva da se javite na audiciju za novinare/ke, reportere/ke i voditelje/ice. Radio-televizija Federacije BiH vam nudi mogućnost za stjecanje radnog angažmana u Sarajevu, ali i svojim IT centrima: Mostar, Bihać, Tuzla, Zenica i Travnik. 


Uz visoku stručnu spremu, poželjno je da ste komunikativni, radoznali, uporni, spremni za timski rad te da imate iskustva u radu medija. Za voditelje/voditeljice završena visoka stručna sprema nije eliminatoran preduslov, kao ni za honorarne saradnike i volontere.


Svoju prijavu sa ličnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, stručna sprema,  radno iskustvo u medijima, te kratak opis ličnih karakteristika i interesovanja) i fotografijom možete dostaviti na e-mail adresu: [email protected] do 21.09.2020. godine.


Kandidati koji budu izabrani na temelju prijave bit će obaviješteni o datumu održavanja audio-vizuelnog testa.

 

(Federalna.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još