Stigla oštra reakcija

DF: Kafe kuharica Mire Marković ne može držati lekcije Komšiću i Đukanoviću!

Front03.09.20, 14:22h

DF: Kafe kuharica Mire Marković ne može držati lekcije Komšiću i Đukanoviću!
Vulin iznoseći laži ratnohuškačkog beogradskog režima nastoji dati vjetar u leđa četništvu u Crnoj Gori. Srbija nikada više neće vladati u Crnoj Gori a nikada nije ni vladala u Bosni i Hercegovini, osim u jednom njenom dijelu u trenucima realizacije genocidnog projekta isplaniranog u Beogradu u krugovima SANU-a i SPC-a

 

- Ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin nije ništa drugo nego četnik koji ne poznaje osnove demokratske postulate, pa ne zna da u demokratskom društvu ne postoje nikakvih glasovi muslimana, pravoslavaca i katolika, nego glasovi građana - navodi se u saopštenju Demokratske fronte.


 
- Jedine ideje koje kafe kuharica Mire Marković ima jesu ideje balkanskog kasapina Miloševića i njegove supruge. Stoga Vulin nije taj koji može predsjednicima Komšiću i Đukanoviću držati lekcije o prirodi građanskog uređenja države.


 
Vulin iznoseći laži ratnohuškačkog  beogradskog režima nastoji dati vjetar u leđa četništvu u Crnoj Gori. Srbija nikada više neće vladati u Crnoj Gori a nikada nije ni vladala u Bosni i Hercegovini, osim u jednom njenom dijelu u trenucima realizacije genocidnog projekta isplaniranog u Beogradu u krugovima SANU-a i SPC-a - zaključuje se u saopštenju DF-a.

 


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)Komentari - Ukupno 85

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još