pregovori s poznatim menadžerima već bili započeli

Abdulah Skaka najavljuje: Za Novu godinu u Sarajevu svjetska zvijezda ili online projekcija! Sve zavisi od virusa...

Hronika30.08.20, 19:15h

Abdulah Skaka najavljuje: Za Novu godinu u Sarajevu svjetska zvijezda ili online projekcija! Sve zavisi od virusa...
- Četverogodišnji mandat ove administracije grada željeli smo nakon niza uspješnih manifestacija krunisati dovođenjem svjetske zvijezde

 

Posljednjih godina Sarajevo je za Novu godinu bilo centar regije, ali zbog situacije sa koronavirusom upitno je održavanje javnog dočeka u glavnom gradu BiH.

 

Ovu informaciju za Faktor je potvrdio gradonačelnik Abdulah Skaka.

 

- Četverogodišnji mandat ove administracije grada željeli smo nakon niza uspješnih manifestacija krunisati dovođenjem svjetske zvijezde. Mi smo početkom godine u drugoj polovini januara započeli pregovore sa nekim svjetskim menadžerima. Pregovarali smo o jednoj grupi i dvije zvijezde. Aktuelni trenutak koronavirusa nas je trenutno natjerao da obustavimo pregovore početkom aprila. Sve je zastalo. Šta će se dalje dešavati i i da li će biti centralnog gradskog dočeka nisam siguran, niti mogu reći u ovom trenutku. U prvom redu nam je zdravlje naših sugrađana. Nisam siguran ako se ovim tempom nastavi da li će se organizovati gradski doček kao što smo navikli Sarajlije prethodnih godina. Možda bude neka online projekcija. Procjenu ćemo napraviti u drugoj polovini oktobra i donijet ćemo konačnu odluku. Voljeli bi da Sarajevo ponovo bude centar regije, ali to zavisi od koronavirusa – rekao je Abdulah Skaka za Faktor.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još