detalji horora u bihaću

Zuhdija automatskom puškom ubio partnerku pa sebe, a uoči krvavog pohoda napisao poruku: 'Pamtite me po dobrom'

Hronika28.08.20, 14:39h

Zuhdija automatskom puškom ubio partnerku pa sebe, a uoči krvavog pohoda napisao poruku: 'Pamtite me po dobrom'
Zuhdija je na sve načine pokušavao da se pomiri s voljenom, zbog koje je ostavio svoju ženu

 

Zuhdija Dervić (43) iz Bužima, koji je sinoć oko 1:30 sati automatskom puškom ubio svoju tri godine stariju partnerku, nakon čega je presudio sebi, planirao je zločin. 

 

Dervić je, prije nego što će krenuti u krvavi pohod, napisao potresnu poruku „Pamtite me po dobrom“. Poruku je, uz svoju fotografiju, objavio na svom Facebook profilu.

 

 

Kako je „Avaz“ već objavio, Zuhdija je presudio 46-godišnjakinji na njenom kućnom pragu u bihaćkoj ulici Nerkeza Smajlagića. Sve za sada ukazuje na to da radi o zločinu iz strasti.

 

Zuhdija i žrtva su se zabavljali. Nesretna žena nedavno ga je napustila, što on, očigledno nije mogao podnijeti. Zuhdija je na sve načine pokušavao da se pomiri s voljenom, zbog koje je ostavio svoju ženu. Proganjao je, dolazio ispred kuće, zvao na telefon, ali ona nije htjela ni da čuje, a i u međuvremenu je našla novog partnera.

 

Iza nastradale su ostala i djeca iz prvog braka.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još