Neće započeti pripreme sa Barcelonom

Miralem Pjanić pozitivan na koronavirus, oglasio se i na Twitteru

Sport24.08.20, 08:23h

Miralem Pjanić pozitivan na koronavirus, oglasio se i na Twitteru
U saopćenju njegovog novog kluba Barcelone navodi se da je bh. reprezentativac pozitivno testiran nakon što je osjetio simptome u subotu

 

Bivši nogometaš Juventsa Miralem Pjanić pozitivno je testitan na Covid-19.

 

U saopćenju njegovog novog kluba Barcelone navodi se da je bh. reprezentativac pozitivno testiran nakon što je osjetio simptome u subotu, prenosi Football Italia.

 

Nogometaš će narednih 15 dana biti u izolaciji u svom domu i neće započeti pripreme sa Barcelonom, što znači da će propustiti i utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija.

 

I sam Pjanić oglasio se na društvenim mrežama.

 

- Želim reći svima koji brinu zbog mene da sam dobro i srećom nemam simptome. Ono što učimo ovih dana jeste da ništa ne možemo uzeti zdravo za gotovo. Mirni smo i poštujemo pravila. Vidimo se uskoro - napisao je Pjanić na svom Twitter profilu.

 

Pjanić je bio na odmoru na Sardiniji, koja postaje novo žarište koronavirusa u Italiji zbog popularnih turističkih destinacija, posebno među nogometašima.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još