FOTO&VIDEO/ 'Neočekivani par ljeta'

Italijani bruje: Ibrahimović prevario dugogodišnju partnericu s prelijepom novinarkom

Showbizz20.08.20, 18:56h

Italijani bruje: Ibrahimović prevario dugogodišnju partnericu s prelijepom novinarkom
Njih su se dvoje upoznali na snimanju reklame za aplikaciju Buddyfit

 

Italijanski magazin Chi piše da je napadač Milana Zlatan Ibrahimović u vezi s atraktivnom voditeljicom Dilettom Leottom.

 

Njih su se dvoje upoznali na snimanju reklame za aplikaciju Buddyfit, a italijanski tabloidi tvrde da su ostali u dobrim odnosima nakon toga. Možda i predobrim, jer je on u dugogodišnjoj vezi s bivšom manekenkom Helenom Seger, s kojom ima dva sina, 14-godišnjeg Maximiliana i 12-godišnjeg Vincenta.

 

diletta-leotta

 

Navodno su viđeni zajedno na Sardiniji, u restoranu u kojem je voditeljica slavila 29. rođendan.

 

diletta-leotta

 

Prema pisanju medija, Ibrahimović je Helenu i sinove otpratio u hotel, a potom se našao s Leottom, njenim prijateljima i bratom na slavlju. Osim toga, spominje se da je Leotta došla na Ibrahimovićevu večeru s prijateljima na sjeveru Sardinije.

 

 

Chi tvrdi da je nogometaš rekao da između njih postoji iskra. Voditeljica je pak nedavno prekinula vezu s talijanskim bokserom Danieleom Scardinom pa Chi nju i Ibrahimovića naziva neočekivanim parom ljeta.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!