od siline udara vozila sletjela s puta

Poznat identitet nastradalih: Roditelji poginuli na mjestu, četveromjesečna beba preminula do Doma zdravlja

Hronika18.08.20, 12:20h

Poznat identitet nastradalih: Roditelji poginuli na mjestu, četveromjesečna beba preminula do Doma zdravlja
Na mjestu nesreće poginuli su roditelji bebe, koja je prevezena u Dom zdravlja Mrkonjić Grad, gdje je konstatovana smrt

 

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Čađavici kod Mrkonjić Grada stradali su roditelji i četvoromjesečna beba, potvrđeno je u Policijskoj upravi Mrkonjić Grad.

 

Nezvanično, vozač automobila u kojem se nalazila beba je, iz za sada nepoznatih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku i podletio pod kamion.

 

Također se saznaje da su poginuli Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četveromjesečna beba. Temimović je bio profesor na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu.

 

Na mjestu nesreće poginuli su roditelji bebe, koja je prevezena u Dom zdravlja Mrkonjić Grad, gdje je konstatovana smrt.

 

Od siline udara oba vozila su sletjela s puta.

 

Božana Vulin, glasnogovornica PU Mrkonjić Grad kazala je za Faktor da se nesreća dogodila jutros u 7 sati.

 

- Došlo je do sudara kamiona "mercedes" i putničkog vozila "renault". Na licu mjesta stradale su dvije osobe, dok je maloljetna osoba prevezena u Dom zdravlja Mrkonjić Grad, gdje je konstatovana smrt - kazala je Vulin.

 

Uviđaj su, dodala je, obavili pripadnici PS Ribnik i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se obavi obdukcija tijela stradalih, kao i sve druge potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ove stravične nesreće.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!