Očekuju veliki uspjeh na izborima

SDS i PDP predstavili kandidate za Istočno Sarajevo i Pale

Front17.08.20, 13:58h

SDS i PDP predstavili kandidate za Istočno Sarajevo i Pale
Predsjednik PDP-a Branislav Borenović kazao je da je predstavljanje kandidata u Istočnom Sarajevu jedna velika simbolika jer je dogovor postignut u mjestu gdje je nastala Republika Srpska

 

Srpska demokratska stranka (SDS) i Partija demokratskog progresa (PDP) u gradu Istočnom Sarajevu i šest njegovih opština ponudit će zajedničke kandidate za gradonačelnika i šest zajedničkih načelničkih kandidata. Zajednički kandidat za gradonačelnika bit će Miroslav Lučić iz SDS-a dok će kandidat za načelnika Pala biti Nenad Vuković iz PDP-a, rečeno je danas na pres-konferenciji na Palama.

 

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović je kazao da je Istočno Sarajevo veoma važna sredina za SDS kao i da su odbori SDS-a u ovom gradu među najjačim u Republici Srpskoj.

 

- SDS očekuje veliki uspjeh na predstojećim izborima. U Istočnom Sarajevu je prednost dobio koalicioni sporazum SDS-a i PDP-a i u sve i jednoj opštini pružamo jedni drugima iskrenu podršku. Sa nama su danas kandidati iz svih šest gradskih opština i Grada Istočnog Sarajeva i očekujemo dobre rezultate - dodao je Šarović.

 

Naglasio je da SDS u dobroj atmosferi dočekuje lokalne izbore.

 

- Razvijaćemo pobjedničku atmosferu i voditi pozitivnu kampanju, a prioritet će biti razvoj lokalnih zajednica i vraćanje resursa lokalnim zajednicama - naveo je Šarović.

 

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović kazao je da je predstavljanje kandidata u Istočnom Sarajevu jedna velika simbolika jer je dogovor postignut u mjestu gdje je nastala Republika Srpska.

 

- I ovaj put idemo zajedno i želimo da pokažemo hrabrost, odlučnost i ozbiljnost za svaku opštinu, a posebno za Istočno Sarajevo. Snažno ćemo podržati sve zajedničke kandidate u svim opštinama Istočnog Sarajeva i gradonačelnika. Siguran sam u pobjedu zajedničkh kandidata – kazao je Borenović.

 

Miroslav Lučić, kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva siguran je da će koalicija SDS-a i PDP-a izvojevati pobjedu na predstojećim izborima, dok je kandidat za načelnika Pala Nenad Vuković rekao da će Pale na izborima imati veliku ulogu jer će volja građana Pala biti presudna i u trci za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, saopćeno je iz SDS-a.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!